Hem > Tjänster > hemsida


Hemsida

Ett företags hemsida fungerar idag som företagets ansikte utåt. Det är ofta här som det första mötet med kunden sker. Av den anledningen är det viktigt att hemsidan är utformad på ett logiskt och proffsigt sätt. I samråd med er som företag utvecklar vi en skräddarsydd hemsida. 100% anpassad efter just era behov och krav.

Varför ha en hemsida?

Tänk dig att du ska ut och äta pizza en fredagkväll. Du kanske är ny i området och har inte så bra koll på utbudet. Vad gör man först? Jo, enligt Google så söker mer än 70% av alla upp vad de nu ska besöka, på förhand. Låt oss då säga att du tillhör denna majoritet. Du Googlar efter en pizzeria…men du hittar inget. Slutsatsen? “Synd, verkar inte finnas någon pizzeria, får väl blir köttbullar och makaroner ikväll istället”.

Dagen efter kanske du inser att det, bara 200 meter bort, låg en förbaskad pizzeria. Vad blir kontentan av detta? Jo, om du är ägaren till den där pizzerian så förlorar du många potentiella kunder varje dag!

Att ha en hemsida som företag är inte längre en bonus, det är A och O för har man inte det, så finns man inte.

 

Hur går arbetet till?

Vi på Perennius värdesätter transparens när vi samarbetet med kunder. Därför är det viktigt för oss att processen när man köper en hemsida av oss känns smidig och trygg.

Vi har valt att dela upp processen i ett antal steg för att förtydliga vårt arbete.

  1. Uppstartsmöte. Vi ses, antingen fysiskt eller i videomöte, och diskuterar ditt företags behov. Hur vill du att företaget och hemsidan ska uppfattas? Vilken stil ska hemsidan följa? Vilka funktioner ska finnas med? Det kan kan vara bra att ställa sig själv dessa frågor innan mötet för en mer givande diskussion.
  2. När alla parter känner sig nöjda tar vi med oss informationen och börjar utforma en prototyp. Detta är en enklare skiss över hur hemsidan kan se ut. Fördelen med skissen är att man enklare kan skapa sig en uppfattning om hemsidan struktur och innehåll innan den faktiskt börjar tillverkas.
  3. När alla är nöjda med skissen så börjar vi bygga själva hemsidan. Denna publiceras och görs offentlig först när alla är nöjda med resultatet!
  4. När väl hemsidan har lanserats så är det dags för överlämning. Nu får ni en omfattande genomgång, antigen fysiskt på plats eller i videoformat, helt efter önskemål, om hur du använder hemsidan. Målet är att du och ditt företag inte ska känna att ni står ensamma efter det att hemsidan är klar. Vi bistår gladeligen med övrig information om er hemsida eller svarar på eventuella frågetecken som kan komma att uppstå.

De vanligaste för våra kunder är att man tillverkar en hemsida i Wordress. WordPress är en utvecklingsmiljö som är extremt dynamisk och fungerar till det mesta tänkbara. Men, om du av någon anledning föredrar en annan miljö så har vi även erfarenhet av att arbeta i många andra program!

 

Vad ingår i en hemsida?

När vi bygger en hemsida så ingår alltid följande delar:

• Unik skräddarsydd design

Vi förstår att alla företag har olika behov och idéer. Därför bygger vi alla våra hemsidor efter just era behov.

• Responsiv design (anpassad för mobil, surfplattor och dator)

Idag är det mist lika viktigt att din hemsida fungerar på telefon och surfplatta. Därför tillverkar vi alla våra hemsidor så att de fungerar felfritt på dator, surfplatta och mobil.

• Bästa praxis sökmotoroptimering genom hela hemsidan

Oavsett om ni väljer till SEO som tjänst när ni köper en hemsida så gör vi alltid grundläggande implementeringar vid bygget av er hemsida för att ge den de bästa förutsättningarna att ranka högt upp och driva trafik.

• Tydligt planerad struktur

Struktur är A och O vid bygget av en hemsida. För att sökmotorer och användare lätt ska kunna förstå innehållet på hemsidan är det viktigt att följa en logisk struktur när man skapar en hemsida.

• WordPress-baserad

WordPress är världens mest använda utvecklingsmiljö. Och det är inte för inget. WordPress för med sig oräkneliga fördelar och går att skapa vilken hemsida som helst med. Webbutik, hotellbokningar eller bara information, you name it!

• Optimerad hastighet

Vem har tid att vänta på en trög hemsidan? Väldigt få enligt all statistik. Därför optimerar vi alltid de hemsidor vi bygger med hastighet i åtanke. Det ger gladare besökare och bättre ranking!

• Kontinuerlig back-up av hemsidan

Vi ser självklart till att hemsidan finns sparad om något skulle hända. Det spar tid och frustration.

• Rådgivning och support under hela arbetet

Vi finns tillgängliga före, under och efter projektet med hemsidan. Ring oss eller maila så pratar vi igenom eventuella hinder eller utmaningar vi stöter på under vägens gång. Eller bara era allmänna funderingar!

• Smidig övergång från den nuvarande hemsida

Att hemsidan inte ligger uppe kostar pengar. Därför lovar vi en smidig och snabb övergång från en gammal hemsida till en ny!

 

Vad kostar en hemsida?

Ta reda på vad din hemsida skulle kosta!

Ring eller maila oss så pratar vi igenom dina planer och idéer. Vi skickar gärna ett prisförslag.

Kostnaden beror dock på storleken och komplexiteten på hemsidan. Om komplexiteten och priset går upp, så gör även priset det.

Kontakta oss

En ny hemsidan går hand i hand med våran Support- och Underhållstjänst där du kan få hjälp på direken med dina frågor och funderingar. Kika också på våra tjänster inom Google Ads och SEO!