Hem > Tjänster > Google Ads


Google Ads

Vi hjälper ditt företag att synas på sociala medier. Med riktad reklam till anpassad en kundgrupp når ditt företag ut till fler kunder. En välgjord kampanj kan öka kundens intresse för just ditt företag och stärka dess marknadsposition. En annan fördel är att du når ut till kunder som är ute efter just dina produkter. Därför blir dessa annonser mycket betydelsefulla i ett företags marknadsföring.

Varför använda Google Ads?

Tänk dig att du ska sälja skorstenar. Tänk dig också att internet inte är uppfunnet än. Hur hade du gjort reklam? Kanske via radio? Är du snärtig kanske du fixar ihop en TV-reklam? Med dessa reklamer hade du dock bara kunnat hoppats på att rätt person hörde eller såg din reklam. Dels ska dessa potentiella kunder ha radio eller TV påslaget, sedan ska personen ha ett hus med skorsten, denna ska vilja ha en skorsten och så vidare…

Idag låter detta ganska långsökt och är man inte ett företag med obegränsade tillgångar ses nog dessa alternativ som ganska fruktlösa. Framtiden är nu och Google erbjuder annonser som helt magiskt visar dina annonser för precis rätt personer, vi precis rätt tillfälle för precis rätt pris. Fantastiskt va?

Dessa är bara några av anledningarna som du borde fundera starkt på det här med Google Ads.

Vad är Google Ads?

Men vad är då Google Ads? Jo, det är Googles egna verktyg för digital marknadsföring på Googles olika plattformar

Google har många och smart algoritmer för att bara visa annonsen för vissa människor. Så kallad riktad reklam. Vi kan bestämma ålder, kön, arbete, intresse och så vidare på din publik. Du kan till och med rikta in dig på folk som varit inne på en speciell hemsida. Det är nästan lite magi över det hela faktiskt!

Hur arbetar vi?

Vi tar tillsammans med er fram förslag på annonser att visa. Vi pratar också ihop oss vad gäller det demografiska, alltså vilka vi vill visa annonserna för. Efter det sätter vi igång. Vi lanserar ett par annonser och förenklat skulle man kunna säga att vi därefter avlar fram de bästa annonserna och skapar fler som de. Arbetet fortsätter så och vi tar ständigt och regelbundet fram bättre och bättre annonser för att öka er avkastning.

Kostnader?

När det gäller till Google annonser så ska man inte lägga sig för lågt vad gäller budget. En högre budget innebär ofta att Google lär sig snabbare vad som fungerar bra och vad som fungerar sämre. Du får därför ner dina kostnader snabbare och betalar då mindre per klick på sikt.

Svårt att välja en bra budget? Kontakta oss och berätta om dina planer så kommer vi med förslag och lösningar!

Vi erbjuder även tjänster inom SEO, Hemsida samt Support och Underhåll.

Välkommen att kontakta oss med frågor!

Kontakta oss