Tjänster

Vi erbjuder skräddarsydda och fullständigt anpassade webblösningar efter just ditt företags behov. Vi kan ta rollen som din digital partner eller erbjuda separata webbtjänster. 

Vi erbjuder skräddarsydda och fullständigt anpassade webblösningar efter just ditt företags behov. Vi kan ta rollen som din digitala partner eller erbjuda separata webbtjänster. 

Läs om våra tjänster eller kontakta oss så föreslår vi vad som kan passa just ert företag!

Läs om våra tjänster eller kontakta oss så kommer vi överens om vad som passar just er!

Konverteringsoptimering

Besökare till kunder. Det är konverteringsoptimering i ett nötskal. 

Det handlar om att utforma hemsidan eller webbutiken för att dirigera kundflödet till att passa företagets ändamål.

Detta kan göras med analyser av hemsidans användning och utefter det avgöra vad som kan förbättras för att göra hemsidan  bättre anpassad. 

Webbdesign

Ett företags hemsida fungerar idag som företagets ansikte utåt. Det är ofta här som det första mötet med kunden sker. Av den anledningen är det viktigt att hemsidan är utformad på ett logiskt och proffsigt sätt. 

I samråd med er som företag utvecklar vi en skräddarsydd hemsida. 100% anpassad efter era behov och krav.

Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering, eller SEO som det ofta kallas, handlar om att optimera en hemsida för att få den att synas högre upp bland sökresultaten. Varför skulle det vara bra? Jo, enligt statistik från Google själva går endast 25% av sökare förbi första sidan av sökresultat. Med andra ord: om du inte syns bra på Google, så finns du inte!

Det tycker vi är förlorade affärer! Därför hjälper vi på Perennius dig med just det. 

Responsiv Design

Visste du att över hälften av allt surfande på nätet görs via telefoner? Det är med andra ord viktigt att din hemsida fungerar bra även på mobiler. Detta är vad som kallas responsiv design.

Det gör det lättare för folk att se dina produkter och tjänster men påverkar även hur du visas på Googles sökresultat.

Reklamkampanjer

Vi hjälper ditt företag att synas på sociala medier. Med riktad reklam till anpassad en kundgrupp når ditt företag ut till fler kunder.

En välgjord kampanj kan öka kundens intresse för just ditt företag och stärka dess marknadsposition. En annan fördel är att du når ut till kunder som är ute efter just dina produkter. Därför blir dessa annonser mycket betydelsefulla i ett företags marknadsföring

Underhåll

Det kan kännas märkligt att en hemsida skulle behöva underhåll. Vare sig du har en befintlig hemsida eller beställer en av oss så bör den regelbundet ses efter.

Men vad är det då som ska underhållas? Jo, ofta handlar det om så kallade plug-ins som ska uppdateras för att hemsidan ska hållas säker, snabb och funktionell.

Intresserad av våra tjänster? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Intresserad av våra tjänster? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Vanliga frågor

Här har vi samlat svar på några vanligt förekommande frågor. Får du inte svar på din fråga är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi på Perennius värdesätter transparens när vi samarbetet med kunder. Därför är det viktigt för oss att processen när man köper en hemsida av oss känns smidig och trygg.

Vi har valt att dela upp processen i ett antal steg för att förtydliga vårt arbete.

  1. Uppstartsmöte. Vi ses, antingen fysiskt eller i videomöte, och diskuterar ditt företags behov. Hur vill du att företaget och hemsidan ska uppfattas? Vilken stil ska hemsidan följa? Vilka funktioner ska finnas med? Det kan kan vara bra att ställa sig själv dessa frågor innan mötet för en mer givande diskussion.
  2. När alla parter känner sig nöjda tar vi med oss informationen och börjar utforma en prototyp. Detta är en enklare skiss över hur hemsidan kan se ut. Fördelen med skissen är att man enklare kan skapa sig en uppfattning om hemsidan struktur och innehåll innan den faktiskt börjar tillverkas.
  3. När alla är nöjda med skissen så börjar vi bygga själva hemsidan. Denna publiceras och görs offentlig först när alla är nöjda med resultatet!
  4. När väl hemsidan har lanserats så är det dags för överlämning. Nu får ni en omfattande genomgång, antigen fysiskt på plats eller i videoformat, helt efter önskemål, om hur du använder hemsidan. Målet är att du och ditt företag inte ska känna att ni står ensamma efter det att hemsidan är klar. Vi bistår gladeligen med övrig information om er hemsida eller svarar på eventuella frågetecken som kan komma att uppstå.

Ja. Om du vill skapa en ny hemsida men med samma domännamn (webb-adress) så kan du göra det. Vi brukar skapa kunders hemsidor i privata domäner (som inte ses av andra användare) så att dessa enkelt kan överföras till ditt domännamn. Fördelen är att du då slipper avbrott på din hemsida och du minimerar tiden den ligger nere.

Kort svar – ja!

Det du alltid bör göra är att skapa bra innehåll på din hemsida och försöka utöka din kundkrets. Närväl du har trafik på hemsidan kan du börja fokusera på att optimera sidan ytterligare för att ranka högt.

Vi på Perennius hjälper dig gärna att nå högra resultat inom detta område. Hör av dig till oss eller läs mer om sökmotoroptimering på detta blogginlägg eller läs mer om vad det innebär under våra tjänster.

Att din hemsida är osäker beror med största sannolikhet på att den saknar ett så kallat SSL-certifikat. Det är en bit kod som hör till hemsidan om som talar om för besökarens webbläsare att hemsidan är säker.

Hör av dig till det webbhotell som är värd åt din hemsida. Ofta åtgärdas detta med ett enkelt knapptryck från deras sida.

Vi rekommenderar alltid våra kunder att ta kontakt med sina webbhotell om det skulle uppstå några liknande problem. I vissa fall för vi kundens talan åt dem och ringer åt deras vägnar. Ibland kan det ju kännas svårt med sånna här saker!

Det kan ha många anledningar! Vad vi skulle rekommendera i ditt fall är så kallad konverteringsoptimering. Det handlar om att lokalisera flaskhalsar på hemsidan där besökare försvinner. Detta görs genom så kallade taggar, alltså små ”sensorer” som registrerar hur kunderna interagerar med din hemsida. Närväl man kartlagt deras beteende kan man börja åtgärda problemen och få besökare till kunder! Hör av dig till oss så berättar vi mer!