You are currently viewing Perennius i nytt samarbete med Svettmottagningen

Perennius i nytt samarbete med Svettmottagningen

I våras inledde Perennius sitt största samarbete hittills då man började arbeta med Svettmottagningen – Nordens ledande läkarmottagning för behandling av överdriven svettning, så kallad hyperhidros.

Förutom marknadsföring i olika former har man även under hösten 2021 tillsammans med Svettmottagningen tagit fram och utformat en ny webbsida till Svettmottagningen. Den nya webbsidan har en ljus, fräsch ton som ger en inbjudande känsla. Med utgångspunkt i mottagningens verksamhet var det även viktigt att förmedla en känsla av frihet till besökare och framtida patienter. Vidare har man lagt stor vikt vid enkelhet och användbarhet. Svettmottagningen har patienter i många åldrar och hemsidan ska spegla detta åldersspann, både vad gäller användarvänlighet och ton.
Förutom användarupplevelsen har hemsidans enkelhet också gett oss på Perennius möjligheten att göra hemsidan riktigt snabb. Vi levererade en webbsida som inte bara är snygg, utan också ruskigt snabb! Med korta laddningstider och optimerad kod gör vi webbsidan tillgänglig såväl hemma i soffan med Wifi-anslutning, som ute på promenaden i mobilen. Man väljer noggrant ut vilken kod man läser in och på vilket sätt media, så som bilder, ska tolkas av de olika webbläsarna.

På hemsidan kan du läsa om ansiktssvett och andra svett-relaterade problem. Om du exempelvis svettas vid minsta ansträngning kan texterna på hemsidan som är skrivna av docent Carl Swartling, ge utförliga svar och tips på vad du själv kan göra för att underlätta.

Framöver planerar man även ett nytt bokningssystem som ska ersätta det nuvarande systemet.

Vi ser fram emot ett långt bra samarbete med Svettmottagningen i Stockholm.

Väl mött!