Om oss

Perennius är en webbyrå i Uppsala som erbjuder digitala tjänster och helhetslösningar. Vi samarbetar med företag för att utforma och genomföra digitala strategier som ger effekt! Det kan till exempel vara en ny hemsida eller en reklamkampanj på sociala medier. Allt beror på företagets behov!

 

Vår affärsidé: Ge stor plats till små företag

Vi på Perennius tror att det finns en enormt outnyttjad potential bland Sveriges företag idag. Många företag med fantastiska tjänster och produkter förblir dolda i den tekniska utveckling som nu pågår.

Det är ur detta dilemma som Perennius skapades. Vi vill hjälpa företag att finnan sin röst på nätet, den plats där 3,5 miljarder människor samlas varje dag. Genom smarta, innovativt och snygga webblösningar hjälper vi ditt företag att synas på nätet.

Vi guidar, stöttar och hjälper dig att visa upp ditt företags bästa sida!

 

Vi är Perennius

Vi bakom Perennius heter Oscar och Julius. Vi är två killar från Uppsala med brinnande teknikintresse. Vi kommer från ganska olika jobbakgrunder inom bland annat flyget och polisen. Men vårt intresse för teknik var det som slutligen fick oss att börja jobba ihop! Vi älskar att lära känna nya människor och har en naturlig vilja att hjälpa till. Två ganska viktiga egenskaper hos en egenföretagare, tycker vi!

 

Oscar Haglund Blästa profile picture perennius

Oscar Haglund Blästa – Grundare

“Hejsan!
Jag heter Oscar och jobbar främst med SEO och kundkontakt! Jag brinner för IT och min hund. Tidigare flugit flygplan till vardags och bott i en massa konstiga/roliga länder. Jag älskar att träffa nya människor och knyta kontakter!”

oscarhaglund@perennius.se

 

 

Julius Saglam profile picture perennius

Julius Saglam – Grundare

“Hej!
Jag heter Julius. Datornörd sedan barnsben. Har tidigare jobbat inom polisen och som juridisk rådgivare inom fastighetsbranschen. Självutnämnt (semi)proffs på en del datorspel. Brinner även för bil och MC!”

juliussaglam@perennius.se

 

 

Doris perennius profilbild

Doris – Moraliskt stöd

“Hej!

Jag heter Doris och jobbar som hund på Perennius. Är inte överdrivet insatt i SEO eller andra datorsaker men är en mästare på att fånga saker i luften. Om det skulle behövas liksom. Bedriver också en typ av konsultverksamhet där jag skäller på grannar och morrar åt fåglar. Hör av dig!”